Bemutatkozás

Nagy Gabriella vagyok, a Vilton Marketing alapítója. 

A  VILTON név a 2 fiam nevéből lett összeillesztve, kicsit hasonlóan tevődik össze a vállalkozásom szakmai tartalma is, hiszen a közel 20 éves marketinges karrierem szakértelme, tapasztalata és az elmúlt 2 évben elvégzett webdesign és design tanfolyamok megszerzett tudása áll össze egy egésszé, hogy megfelelően segíthessem azokat, akik nem akarnak foglalkozni ezzel a területtel, de cégüket szeretnék sikerre vinni. 

Szakmai életutam részletesebb megismeréséhez a LinkedIn oldalamat ajánlom. 

Alkalmazotti pályafutásom során többféle munkakörnyezetet és vezetési stílust megismertem. Talán a legfontosabb, amit megtanultam, hogy egy jó, összetartó csapattal minden megvalósítható. 
Két gyermekem születése után szabadúszóként, de megbízóimmal csapatként együttműködve szeretném megosztani tudásom és segíteni a vállalkozásokat, hogy elérjék céljaikat. 

Miért én?

Mindig úgy álltam a munkahelyi feladataimhoz, hogy mindenből lehet tanulni, és a legapróbb dolog is hozzátesz a tudásomhoz.

Ez a terület az, ahol soha nem lehet hátradőlni, hogy már mindent láttam. Engem érdekelnek az újdonságok, az új trendek és szívesen tanulok, fejlődök. 

Tudom, hogy sokszor nehéz kifejezni pontosan, hogy mit akarunk, de hiszek benne, hogy megfelelő kommunikációval minden megoldható. 

Néha csak egy kívülálló kell, hogy friss szemmel ránézzen az ötletre és a tanácsa újra szárnyakat adhat. 

Photo by Austin Chan on Unsplash

Közel 20 év szakmai tapasztalat

Kreatív és nyitott gondolkodás

Gyors és precíz munkavégzés

Megfizethetőség

Pontosság

Következetesség

Dolgozzunk együtt!

Ha tudod már pontosan mit szeretnél, akkor azért. Ha még nem teljes a kép, akkor azért. Minden árajánlat egyeztetés egyben egy ingyenes tanácsadás is.