Szolgáltatásaim

Marketing tanácsadás

Ha úgy érzed egy helyben toporog a céged, nem jönnek az elvárt számok, valószínű szükséged van egy külső "szemre", aki objektíven értékeli a vállalkozásod, segít áttekinteni az alkalmazott marketing eszközöket és tanácsokkal lát el, hogyan tudod hatékonyan alkalmazni a rendelkezésedre álló eszközöket vagy milyen új csatornákat, lehetőségeket érdemes bevonnod.

Grafikai tervezés

Az igényes, esztétikus kreatívval a profizmusod mutatod a vásárlóid, ügyfeleid felé. Legyen szó egy névjegyről, vagy a Facebook oldaladról, céglogóról vagy egy rollupról. Az egységes, cégprofilhoz illeszkedő grafikai megjelenítés elnyeri a célközönséged tetszését.

Arculattervezés

Az egységes és konzekvens vállalati arculat erősíti a vállalkozás jelenlétét a piacon, pozitív hatását nemcsak az ügyfelek, de a munkavállalók is értékelik. A minőségi kreatív anyagok professzionalizmust sugároznak, segítenek kitűnni a versenytársak közül. Az arculattervezés a cég vizuális megjelenítése: céglogó, névjegy, design elemek, közösségi médiában használható arculat, stb., és mindez összefoglalva egy arculati kézikönyvben.

Tartalommarketing

A kreatív grafikai megjelenítés mellett az értékes és érdekes tartalmak is segítik a célközönség megszólítását. A honlapodon megjelenített szövegek, a közösségi médiába megírt posztok, a nyomtatott hirdetések tartalma szintén azt szolgálja, hogy több emberhez érj el, akik ügyfeleiddé, vásárlóiddá válnak majd.

Hírlevél marketing

A jól összeállított hírlevél még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz a célközönséged elérésére. A hírlevél közvetlenül jut el a potenciális ügyfeleidhez, olyanokhoz, akiket valóban érdekelhet az ajánlatod. Minőségi tartalommarketinggel, figyelemfelkeltő kreatívokkal könnyen vásárlásra ösztönözheted a célcsoportod.

Online marketing

A cég eredményessége szempontjából fontos az átgondolt és összehangolt marketingtevékenység. Az online térben akkor tudsz hatékonyan jelen lenni, ha a különböző platformok, ahol megjelensz, egymással összhangban vannak, naprakész információkat jelenítenek meg a cégedről, tevékenységedről. Koncentrálj a szakmai munkára, ne a "fészbukozás" vigye el a hasznos munkaidőd!

Weboldal készítés

Ma már elengedhetetlen az online jelenlét a vállalkozások számára. A céges honlap az egyik legfontosabb online marketing eszköz, ezt a Facebook oldal nem váltja ki.

Közösségi média fiókok kezelése

A közösségi média jelenlét is alapvető fontosságú az ügyfélszerzéshez. A jól átgondolt platform használat nemcsak a keresletet növeli, hanem a cég imázsát is hatékonyan támogatja.

Könyvelés és könyvvizsgálat

Ha a pénzügyekhez, számviteli feladatokhoz is professzionális segítséget keresel, akkor kattints és ismerd meg szakmai partneremet!

Dolgozzunk együtt!

Ha tudod már pontosan mit szeretnél, akkor azért. Ha még nem teljes a kép, akkor azért. Minden árajánlat egyeztetés egyben egy ingyenes tanácsadás is.